Teken je Toekomst ‘Workshop’

– Speciaal voor teams –

Jullie VISIE in Beeld!!!

 

Hoe 1 simpele tekening bijdraagt aan een goede start van het jaar, een nieuw project, verandering in de organisatie of nieuwe team! Jullie werkgeluk. 

Jij, je collega’s, je leerlingen zijn zo druk met allemaal losse stukjes uit jullie leven. Tijd voor rust in jullie bedrijf of organisatie, alle neuzen 1 kant op en een flinke portie teambuilding & je team gelukkig zien staat centraal!

Prijs vanaf 10 personen €2000,- excl btw incl materialen. (Extra toevoeging : een ‘Teken je Toekomst’ doelen boek per teamlid. Vanaf sept ook engelstalig)

Tijdens de workshop van Teken je Toekomst starten we daarom ook in het NU. Een blik van een buitenstaander op jouw leven en jouw doelen kan je net dat extra duwtje in de juiste richting geven.

Met die reden gooien we tijdens de workshop Teken je Toekomst de boel even op z’n kop om naar de kern te gaan: Waar sta je nu en waar willen jullie nog naartoe?

Tijdens het creëren van jullie VISIONBOARD gaan we samen aan de slag met jouw goede voornemens door de doelen en dromen in beeld te brengen. 

Wat werkt wel en wat niet? Houden jullie je vast aan oude plannen of gaan jullie nieuwe ideeën uitwerken?

Workshop Teken je Toekomst – Wat gaan we doen?
Onder begeleiding van mij: Chantal (of een van de opgeleide Teken je Toekomst Coaches) gaan jullie aan de slag om rust en richting te creëren in jullie TEAM!

Deze workshop zorgt voor betere SAMENWERKINGEN, Meer WERKPLEZIER en HELDERHEID waar jullie SAMEN naar TOE willen!

De eind focus van de workshop bepalen we vooraf in overleg, zo weten we allebei zeker dat ze workshop heel waardevol is.

Opbouw van de Teken je Toekomst workshop ( ENG of NED)

  5

  Naar de kern: Wat wil jullie nu echt? FOCUS!

  5
  Terugblikken: Kijken waarom je de stappen nog niet hebt genomen
  5

  Stappenplan maken: Hoe ga je die stappen nu wel SAMEN zetten?

  5
  Visualiseren: Het uiteindelijke doel duidelijk voor ogen
  5
  De sessie bevat ook een korte Tekenles, zodat je niet hoeft te denken, help ik kan niet tekenen.
  5

  Na de workshop hebben jullie een kant-en-klare Routeplanner die jullie brengt van A naar B.

  “Leuk, inspirerend en waardevol om dit programma te volgen.”

  – Marjon Tjepkema

  “Van het nu, waar sta je en wat heb je al bereikt, naar je ideale (droom) toekomst. Door dit in beeld te brengen, gebeurt er van alles in je hoofd waardoor je ook echt in beweging komt. Zoals Chantal zegt: actie in de taxi! Het enthousiasme van Chantal is zo aanstekelijk, het geeft inzicht, heeft humor en zorgt voor luchtigheid. Ik ben blij deze coach methode van haar geleerd te hebben, om zo nog meer mensen door middel van visualiseren naar hun ideale toekomst te laten gaan.

  Goede training en uitleg en zeer motiverend zodat ook ik het beste in mijzelf naar boven haal. Ik kan haar erg aanraden! En denk je nu: maar ik kan niet tekenen, ook daar kan ze je mee helpen ;)”

  – Paulien Geels

  “Chantal laat je met Teken je toekomst op een creatieve manier nadenken over waar je naar toe wil. Het is een ontzettende leuke en laagdrempelige workshop waar je veel plezier uit haalt. Maar die je ook aan het denken zet. Ik en mijn team hebben genoten van onze workshop.”

  – Angele Smulders-Hosli

  “Teken je Toekomst verheldert en brengt letterlijk in beeld waar je naartoe wilt. Elke week even naar mijn doelen drawing kijken, helpt mij om te focussen op wat ik wil creëren. De workshop was leuk, luchtig en inspirerend. Chantal is een heerlijk mens en ‘a force of positive energy’. Aanrader voor ondernemers en particulieren die zin hebben in een workshop vol inspiratie, focus en fun! En ik heb ook nog eens beter leren tekenen.”

  – Florien van basten Batenburg

  Na de workshop Teken je Toekomst

  5
  Je weet waar jullie nu staan en waar jullie nog naartoe wilt
  5
  Het zelfvertrouwen groeit in je TEAM
  5

  Jullie zien duidelijk jullie visie

  5

  Je kunt sneller bij de kern komen

  5

  Je hebt samen meer helderheid

  5

  Jullie gaan meer en sneller doelen bereiken

  5

  Je creatieve brein wordt aangezet, zodat je veel meer plezier en mogelijkheden gaat zien.

  5

  Een hechter team!

  Teken je Toekomst Workshop

  De kracht van visualiseren. Teken je Toekomst workshop bestaat uit 3 onderdelen. De workshop kan ik het Engels en Nederlands gegeven worden.

  We brengen in Beeld:

  5

  Waar staan we NU?

  5

  Waar willen we naar TOE?

  5

  Hoe gaan we er komen op weg naar RESULTAAT!

  De groepen zijn verschillend qua grootte. Het kunnen er 12 zijn of zelfs 100 of meer. Vaak per afdeling of per 2/3 afdelingen. (die samenwerken) Hoe kleiner het aantal, hoe meer verbinding er ontstaat en er daadwerkelijk verandering te zien is.

  Duur 2,5 – 3 uur. Prijs vanaf 10 personen €2000,- incl Materialen.

  Jullie werken individueel aan jullie eigen toekomstblad en we bespreken elke fase met elkaar. Zodat jullie per direct gaan verbinden, samenwerken en oplossingen zoeken. Zitten jullie in een transitie?

  Dan gaan jullie ook begrijpen wat er van je verwacht wordt. Je zult gaan ervaren dat de mooiste gesprekken zullen ontstaan op weg naar jullie doel.

  Reviews

  1000+ ondernemers gingen je al voor:

  “Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

  ⎯  Annemarie van Gaal

  Illustrator & Schrijfster

  Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
  RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

   

  Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

  Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

  Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

  Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

  Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

  Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

  Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.