Over mij

 

Ik ben Chantal Vermeer

Illustrator & Schrijfster

 

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair, RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

 

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.

Dit is ontstaan nadat ik met mijn eigen ogen heb gezien, wat de KRACHT van tekenen is. Dit nadat ik bij meer dan 1000+ bedrijven en organisaties teken workshops heb gegeven.

Er ontstond meer begrip onder elkaar, er werd meer samengewerkt, er kwam meer helderheid over de toekomst en over wie ze eigenlijk daadwerkelijk zijn.

Het leidde tot de vraag hoe coaches, leerkrachten en teamleiders tekeningen & creatieve processen in kunnen zetten in hun werk.

 

Zo heb ik de Teken je Toekomst training ontwikkeld.

Teken je Toekomst heeft naast dat het business wise een geweldige tool is, ook in mijn persoonlijke leven weer van onschatbare waarde geweest.

 

Dit was ook het geval toen op 8 april 2021 onverwacht mijn man, de vader van mijn kinderen overleed. Ik moest overeind blijven staan voor mijn kinderen en mijzelf. ‘Simpelweg onmogelijk” was mijn overtuiging toentertijd. Want hoe doe je dat; verdergaan zonder je levensgezel?

Het kwam de eerste tijd neer op puur overleven, zo bleek. Tot ik op een gegeven moment weer ging tekenen.

Want wie ben ik nu als alleenstaande moeder van 2 pubers? Hoe ga ik nu verder? Wat wil ik nu eigenlijk echt zelf? Welke avonturen wil ik nu gaan beleven? Hoe wil ik me voelen en vooral met wie wil ik mijn tijd doorbrengen?

Dit beeld heet mij zoveel gebracht. Vooral veel hoop en vertrouwen! Dat gun ik jou ook!

Ondertussen heb ik naast Teken je Toekomst ook Human Design, Kundalini en het werken met de familie lijn in mijn coaching gebracht.

 

Want er is geen fijner gevoel, dan te weten wie jij daadwerkelijk bent. Dat je echt iets doet wat bij je past.