Kundalini privé sessie

Gebruik de kracht van je eigen levensenergie tijdens een Kundalini privé sessie.

De oeroude Kundalini energie is in ieder persoon aanwezig. Deze sessie zorgt voor een shift in je bewustzijn en heelt blokkades van nu en vorige levens.

Voel je welkom om je onder te dompelen in de krachtige KUNDALINI energie. 

Naast ‘Teken je Toekomst’ werk ik ook als Kundalini KES facilitator.

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair, RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

De oeroude Kundalini energie is in ieder persoon aanwezig. Deze sessie zorgt voor een shift in je bewustzijn en heelt blokkades van nu en vorige levens.

Dit leidt tot opheffen van blokkades, geeft inzichten en je pad van spiritueel ontwaken versnellen.

Je zult meer energie gaan ervaren, niet alleen spiritueel maar ook in je creativiteit en carrière. Deze bijzondere sessie zorgt voor rust in je lijf en hoofd.

Stress vloeit af en je energie neemt toe. Ik kan er zoveel meer over vertellen maar woorden schieten te kort voor deze ervaring. Kom het zelf maar ervaren.

Je gaat je jezelf na de sessie weer verbinden met wie jij werkelijk bent.

Kundalini privé sessie

Tijdens een 2 uur durende ‘Kundalini Activatie’ prive sessie ga je een reis maken naar binnen. Kundalini Energie is een transmissie van energie. Tijdens de de sessie wordt de energie wakker gemaakt die altijd al aanwezig was. Dit is pas het begin. Na deze sessie ervaar je rust, open je je hart, vergoot je je creativiteit en beter je het manifesteren. Je weet beter wie je daadwerkelijk bent.

Het is een bijzonder mooi proces. Het begin van jouw nieuwe toekomst.

Duur: 2 uur
Locatie: bij mij thuis

Prijs

€199,- incl. btw

“Leuk, inspirerend en waardevol om dit programma te volgen.”

– Marjon Tjepkema

“Van het nu, waar sta je en wat heb je al bereikt, naar je ideale (droom) toekomst. Door dit in beeld te brengen, gebeurt er van alles in je hoofd waardoor je ook echt in beweging komt. Zoals Chantal zegt: actie in de taxi! Het enthousiasme van Chantal is zo aanstekelijk, het geeft inzicht, heeft humor en zorgt voor luchtigheid. Ik ben blij deze coach methode van haar geleerd te hebben, om zo nog meer mensen door middel van visualiseren naar hun ideale toekomst te laten gaan.

Goede training en uitleg en zeer motiverend zodat ook ik het beste in mijzelf naar boven haal. Ik kan haar erg aanraden! En denk je nu: maar ik kan niet tekenen, ook daar kan ze je mee helpen ;)”

– Paulien Geels

“Chantal laat je met Teken je toekomst op een creatieve manier nadenken over waar je naar toe wil. Het is een ontzettende leuke en laagdrempelige workshop waar je veel plezier uit haalt. Maar die je ook aan het denken zet. Ik en mijn team hebben genoten van onze workshop.”

– Angele Smulders-Hosli

“Teken je Toekomst verheldert en brengt letterlijk in beeld waar je naartoe wilt. Elke week even naar mijn doelen drawing kijken, helpt mij om te focussen op wat ik wil creëren. De workshop was leuk, luchtig en inspirerend. Chantal is een heerlijk mens en ‘a force of positive energy’. Aanrader voor ondernemers en particulieren die zin hebben in een workshop vol inspiratie, focus en fun! En ik heb ook nog eens beter leren tekenen.”

– Florien van basten Batenburg

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Mijn missie is om je POSITIEF naar de Toekomst te laten kijken je om zo je of jullie eigen route te volgen vanuit PLEZIER, ook er een verandering tussendoor komt!

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, een visueel persoon, actie gericht, full focus en met een dosis HUMOR help ik dienstverlenende organisaties , scholen en bedrijven een visuele ROUTEPLANNER te maken, door een door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst.

In 2016 startte ik met Teken je Toekomst nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR. Ik (her)ontdekte mijn Missie!

Mensen met een POSITIEF beeld naar hun leven en business of organisatie te laten kijken. Teken je Toekomst is een tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en toekomst. Het is een andere manier van COMMUNICEREN.

Dit is ontstaan nadat ik met mijn eigen ogen heb gezien, wat de KRACHT van tekenen is. Dit nadat ik bij meer dan 1000+ bedrijven en organisaties teken workshops heb gegeven. Er ontstond meer begrip onder elkaar, er werd meer samengewerkt, er kwam meer helderheid over de toekomst en over wie zij eigenlijk daadwerkelijk zijn.

Het leidde tot de vraag hoe coaches, leerkrachten en teamleiders tekeningen & creatieve processen in kunnen zetten in hun werk.

Ondertussen geef ik Teken je Toekomst trainingen aan dienstverlenende organisaties, scholen, bedrijven en individuele coaches en geven we workshops door heel het land en verder...