The Dream Future Exclusief.

Change your STORY, change your LIFE!

‘Let yourself LOVE you for who YOU are!’

Dit bijzondere traject is voor vrouwelijke ondernemers, innovators, leaders, grootdromers, createurs, lightworkers, healers, ect , die weten dat er zoveel meer in zit dan eruit komt. Het leven is hard en je mist vaak de energie omdat je ook verantwoordelijk bent voor je gezin. Je wilt nog grootser denken, je weet dat alles met elkaar verbonden is en je hebt het sterke verlangen om dit jaar echt die impact te maken. Play to Win!

In een speciaal traject van totaal 6 maanden.

Ga je terug in je energie van Joy, Magic, Abundace, Love & Creativity, zodat jij kunt gaan SHINEN!

Dit EXCLUSIEVE traject gaat je LEVEN en hoe jij naar je business kijkt veranderen!

Dit is een experience die alles gaat veranderen. Je liefdesleven, je relaties, je energie, je gezondheid, je business. Je stapt in je nieuwe realiteit. Het leert je om in je grootsheid te stappen, zodat jij de GREATEST BUSINESSWOMAN wordt, die jij altijd al wist dat je zou worden. 

We doen het SAMEN met exclusief 1:1 begeleiding op basis van 25+ jaar ondernemerschap en energiewerk.

Door mijn intensieve persoonlijke begeleiding van mij  het draait de komende 6 maanden alleen om jou! Je wordt gezien, gehoord en aangemoedigd!


Ik denk met je mee, zie je hoor je, geef je activatie, een duidelijke route, een liefde volle schop onder je billen indien nodig en geef je de nodige energie. Dat is mijn grootste kracht.


Wat als dit je mooiste jaar wordt, wie help jij dan weer?

Jij bent klaar voor deze stap wanneer..

5

Je Vrouwelijke ondernemer bent en je wil meer! Je hebt grote dromen!

5

Je hebt verlangens om impact te maken, grootser te leven eigenlijk wil je gewoon je beste jaar ooit!

5

Je weet heel goed wat je moet doen, terwijl je soms te veel in je hoofd zit en er te weinig tot niets uit je handen komt.

5

En.. je voelt aan alles in je lijf dat toe bent om je leven terug te claimen. 

Are you ready to lead an extraordinary life.

Jouw leven voor en na ons traject samen

Er is een leven voor en na ons traject samen. Ongelofelijk wat denk jij, wat een impact het heeft als je vanuit je vuur je dromen waarmaakt. Dit met behulp van al mijn ondernemers ervaringen, sta altijd aan, met een groot netwerk & energie + je wordt persoonlijk door de grootste dromer zelf begeleid.

Voor het 1:1 traject

5

Jij hebt je bedrijf staan, maar wilt meer …

5

Creëeren daar ben je gek op! Jij hebt ontelbaar veel ideeën maar hebt niet altijd overzicht…

5

Je leven verandert elke keer weer …

5

Je doet alles alleen….

5

Je twijfelt vaak aan jezelf, terwijl je al veel hebt bereikt.

Na ons 1:1 traject samen

5

Je droomklanten staan te springen om met je te werken

5

Je gaat aanbod staat scherp, bedrijf groeit qua omzet én je zet steeds dat stapje extra

5

Je leeft je grootste dromen en verdient wat je waard bent

5

Er ontstaan magische gebeurtenissen die niet te voorspellen zijn

1:1  Business Coaching – 6 maanden

Change youre STORY change your LIFE and business.

Dit bijzondere traject is voor vrouwelijke ondernemers, leaders, innovators, grootdromers, createurs, lightworkers, healers. We starten af met een duidelijk visueel PLAN, your DREAM FUTURE!

Ons leven verandert keer op keer. We are living, thinking and feeling everyday. Elke maand werken we aan een gepersonaliseerd THEMA. Dit kan business wise zijn bv AANBOD, MARKETING, SOCIAL MEDIA of prive RELATIES, ENERGIE, BODY

De inhoud van het traject:

5

6 maanden persoonlijke begeleiding van mij

5

6 x 2 uur LIVE  intensief 1 :1 coaching bij mij thuis, of ONLINE (ivm reistijd)

5

Een maandelijkse online coaching sessie van 60 minuten

5

24/5 bereikbaar via e-mail, met een antwoord binnen 24 uur

5

We sluiten ons traject af met een CELEBRATION

Prijs

€4950,- excl btw

in 3 delen betalen is mogelijk

Reviews

1000+ ondernemers gingen je al voor:

Ik leerde Chantal kennen bij haar Big-Magic workshop en was onder de indruk van haar energie en enthousiasme. Toen ik de kan kreeg een persoonlijk 1:1 Coaching traject met haar te starten, greep ik dat met beide handen aan. We hebben regelmatig contact en haar begeleiding is volledig aangepast op mijn bedrijf en de onderwerpen waarmee ik aan de slag wil. Ze stelt kritische vragen, motiveert en inspireert me, en dat alles vanuit creativiteit. We zijn samen een pad opgegaan dat me binnen een paar maanden prachtige ervaringen en resultaten heeft opgeleverd, zowel zakelijk als prive.

Ik heb meer inzicht in mijn financiële situatie en duidelijke doelen qua acquisitie en omzet. Ik kijk creatief naar nieuwe inkomstenbronnen en manieren om mijn bedrijf en mezelf te laten zien. Daarnaast heb ik mijn persoonlijke dromen ontdekt en spoort Chantal me aan actief te werken aan het verwerken daarvan. Dat boek dat ik wil schrijven, gaat er nu echt komen! Het coachingstraject met Chantal is een fantastisch cadeau aan mezelf.

Godelieve Derkse

GB Legal Translations & More

Chantal kende ik via een netwerk en van dag 1 hebben wij een klik. Ik had haar visie nodig om wat meer structuur in mijn praktijk te brengen. Als ondernemer kan je af en toe zo creatief zijn dat je niet meer weet Hoe het uit te voeren. Chantal heeft voor mij duidelijk gemaakt dat je elk plan die je hebt dat je die visueel kan maken door het te tekenen. Doordat Chantal werkt met Teken je Toekomst zorgt ze voor duidelijkheid en krijg je helderheid in wat je echt wilt en wat bij je past. Overigens heb ik gemerkt dat ik mijn planning van de week ook teken. En ik “teken” wat mij tegenhoudt waar ik tegen opzie. De kracht van visualisatie werkt al mijn ‘getekende bladen’ zijn door deze structuur uitgekomen. Dus als jij meer structuur wilt in je bedrijf en doelen wilt stellen? Bel Chantal, haar manier van werken is fijn, en wat ook meetelt, is dat Chantal een lieverd is met veel humor en dat past zo bij mij. 

Petra de Kruijf 

Business Medium en Levenscoach

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.