Business coaching

Het ‘Jouw Droombusiness’ framework

DE ACTIE GERICHTE BUSINESS COACH voor Ambitieuze Ondernemers

Dit business Coaching traject is voor ambitieuze ondernemers, die weten dat er meer in zit dan eruit komt. Willen grootser denken en hebben het sterke verlangen om impact te maken.

In een traject van totaal 6 maanden.

Ik leer je in een sneltreinvaart je Droomomzet te verdienen die jij waard bent!

Business coaching voor Vrouwelijk Ondernemers die nieuwe ideeën, boek of concept in de markt willen zetten!

Dit business Coaching traject is voor Ambitieuze Ondernemers, die min 100.000 euro omzet willen verdienen. De ondernemers die ik begeleid, weten dat er meer in zit dan eruit komt, willen grootser denken en met hele sterke verlangens om impact te maken . Business coaching voor Vrouwelijk Ondernemers die nieuwe idee, boek of concept in de markt willen zetten!

Mijn 1:1 begeleiding op basis van 25+ jaar ondernemerschap

Door mijn intensieve persoonlijke begeleiding van mij ga je de komende 6 maanden stappen zetten in je je aanbod, strategie en het aanwakkeren van je vuur. Je zit niet in overvolle groepen, waar altijd dezelfde mensen aan het woord zijn en je het gevoel hebt dat ze je iets willen verkopen. Nee, het draait in dit traject alleen om jou!


Ik denk met je mee, zie je hoor je, geef je een liefde volle schop onder je billen indien nodig en geef je de nodige energie. Dat is mijn grootste kracht.


Dat maakt het dus extra waardevol, we doen het samen.

Jij bent klaar voor deze stap wanneer..

5

Je ondernemer bent en je wil meer! Je hebt grote dromen!

5

Je hebt verlangens om impact te maken, grootser te leven eigenlijk wil je gewoon je beste jaar ooit!

5

Je weet heel goed wat je moet doen, terwijl je soms te veel in je hoofd zit en er te weinig tot niets uit je handen komt.

5

En.. je voelt aan alles in je lijf dat het aanbod strakker, strategischer en veel sneller mag gaan.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres,

want dat is waar dit 1:1 Business traject voor gaat zorgen.

Jouw leven voor en na ons traject samen

Er is een leven voor en na ons traject samen. Ongelofelijk wat denk jij, wat een impact het heeft als je vanuit je vuur je dromen waarmaakt. Dit met behulp van al mijn ondernemers ervaringen, sta altijd aan, met een groot netwerk & energie + je wordt persoonlijk door de grootste dromer zelf begeleid.

Voor het 1:1 traject

5

Jij hebt je bedrijf staan, maar wilt meer …

5

Creëeren daar ben je gek op! Jij hebt ontelbaar veel ideeën maar hebt niet altijd overzicht…

5

Je hebt meerdere (ideale) klanten, dus wie spreek je nu aan?

5

Je doet alles alleen….

5

Je twijfelt vaak aan jezelf, terwijl je al veel hebt bereikt.

Na ons 1:1 traject samen

5

Je droomklanten staan te springen om met je te werken

5

Je aanbod staat scherp, bedrijf groeit qua omzet én je zet steeds dat stapje extra

5

Je leeft je grootste dromen en verdient wat je waard bent

5

Er ontstaan magische gebeurtenissen die niet te voorspellen zijn

1:1  Business Coaching – 6 maanden

Het 6 maanden 1:1 business coaching traject waarbij de focus ligt op Je Visual Plan.

– Je onweerstaanbaar AANBOD
– Je NETWERK laten groeien
– STRATEGISCH en SLIM-EASY SALES en FUN MARKETING

 
We starten met een duidelijk visueel PLAN, zonder plan kun je niet groeien!

 
Elke maand is er een thema waar we mee werken, je gaat je netwerk uitbreiden, je aanbod wordt nog scherper en duidelijker voor je klanten.  Je weet wanneer je wat op je sociale kanalen moet gaan posten, je gaat van sales houden en je marketing boodschap wordt super helder!

De inhoud van het traject:

5

6 maanden persoonlijke begeleiding van mij

5

6 LIVE dagdelen intensief 1 :1 coaching bij mij thuis

5

Een maandelijkse online coaching sessie van 60 minuten

5

24/5 bereikbaar via e-mail, met een antwoord binnen 24 uur

5

We sluiten ons traject af met een LIVE CELEBRATION, een heerlijke lunch in een luxe restaurant

Prijs

€3950,- excl btw

in 3 delen betalen is mogelijk

Reviews

1000+ ondernemers gingen je al voor:

Ik leerde Chantal kennen bij haar Big-Magic workshop en was onder de indruk van haar energie en enthousiasme. Toen ik de kan kreeg een persoonlijk 1:1 Coaching traject met haar te starten, greep ik dat met beide handen aan. We hebben regelmatig contact en haar begeleiding is volledig aangepast op mijn bedrijf en de onderwerpen waarmee ik aan de slag wil. Ze stelt kritische vragen, motiveert en inspireert me, en dat alles vanuit creativiteit. We zijn samen een pad opgegaan dat me binnen een paar maanden prachtige ervaringen en resultaten heeft opgeleverd, zowel zakelijk als prive.

Ik heb meer inzicht in mijn financiële situatie en duidelijke doelen qua acquisitie en omzet. Ik kijk creatief naar nieuwe inkomstenbronnen en manieren om mijn bedrijf en mezelf te laten zien. Daarnaast heb ik mijn persoonlijke dromen ontdekt en spoort Chantal me aan actief te werken aan het verwerken daarvan. Dat boek dat ik wil schrijven, gaat er nu echt komen! Het coachingstraject met Chantal is een fantastisch cadeau aan mezelf.

Godelieve Derkse

GB Legal Translations & More

Chantal kende ik via een netwerk en van dag 1 hebben wij een klik. Ik had haar visie nodig om wat meer structuur in mijn praktijk te brengen. Als ondernemer kan je af en toe zo creatief zijn dat je niet meer weet Hoe het uit te voeren. Chantal heeft voor mij duidelijk gemaakt dat je elk plan die je hebt dat je die visueel kan maken door het te tekenen. Doordat Chantal werkt met Teken je Toekomst zorgt ze voor duidelijkheid en krijg je helderheid in wat je echt wilt en wat bij je past. Overigens heb ik gemerkt dat ik mijn planning van de week ook teken. En ik “teken” wat mij tegenhoudt waar ik tegen opzie. De kracht van visualisatie werkt al mijn ‘getekende bladen’ zijn door deze structuur uitgekomen. Dus als jij meer structuur wilt in je bedrijf en doelen wilt stellen? Bel Chantal, haar manier van werken is fijn, en wat ook meetelt, is dat Chantal een lieverd is met veel humor en dat past zo bij mij. 

Petra de Kruijf 

Business Medium en Levenscoach

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.