Privé support sessie

Je hebt vast dromen, verlangens, dingen die je graag wilt doen… ooit. Nu ga je echt starten met dat boek te schrijven, die webshop te starten, te solliciteren op die nieuwe baan.

Een onlinetraining lanceren (en maken).
Tijd maken om al die ideeën uit te werken.
Die fantastische reis maken.

Zoveel te gekke plannen, mooierd wanneer ga je er nu eindelijk  eens actie op ondernemen? Er zijn dingen die je graag wilt en tóch komt het er niet van.

Dat kan echt anders! Ik ga je met liefde helpen!

Ga van alles in je hoofd te bedenken, een te een lage energie, te veel stress naar overzicht, rust en een duidelijke richting.

Deze 90 uur minuten durende Teken je Toekomst sessie zorgt voor een shift in je bewustzijn.

Naast ‘Teken je Toekomst’ werk ik ook met familielijnen, Human design en Kundalini energie.

1:1 support sessie

In deze 1,5 uur gaan we voor dat we je de dromen en doelen die je hebt op papier zetten eerst terug naar waar je vandaan komt. We brengen je familielijn in beeld. Zo ontdek je patronen en overtuigingen, die zich telkens keer op keer herhalen.

Daarna zetten we je dromen om in doelen en vervolgens in daden met een concreet actieplan. Je wilt namelijk ook daadwerkelijk beginnen met de eerste stappen te zetten. Actie in de taxi!

Na deze 1,5 uur durende sessie ervaar je meer rust, duidelijkheid en richting. Deze sessies zijn voor om je visie, je dromen en ideeën in beeld te brengen. Je gaat zo ontdekken wat jouw doel is in dit leven.

We werken met Teken je Toekomst, familielijnen en kundalini energie.

Het is een bijzonder mooi proces om je weer helderheid en richting te geven.

Prijs

€187,- excl. btw

“Leuk, inspirerend en waardevol om dit programma te volgen.”

– Marjon Tjepkema

“Van het nu, waar sta je en wat heb je al bereikt, naar je ideale (droom) toekomst. Door dit in beeld te brengen, gebeurt er van alles in je hoofd waardoor je ook echt in beweging komt. Zoals Chantal zegt: actie in de taxi! Het enthousiasme van Chantal is zo aanstekelijk, het geeft inzicht, heeft humor en zorgt voor luchtigheid. Ik ben blij deze coach methode van haar geleerd te hebben, om zo nog meer mensen door middel van visualiseren naar hun ideale toekomst te laten gaan.

Goede training en uitleg en zeer motiverend zodat ook ik het beste in mijzelf naar boven haal. Ik kan haar erg aanraden! En denk je nu: maar ik kan niet tekenen, ook daar kan ze je mee helpen ;)”

– Paulien Geels

“Chantal laat je met Teken je toekomst op een creatieve manier nadenken over waar je naar toe wil. Het is een ontzettende leuke en laagdrempelige workshop waar je veel plezier uit haalt. Maar die je ook aan het denken zet. Ik en mijn team hebben genoten van onze workshop.”

– Angele Smulders-Hosli

“Teken je Toekomst verheldert en brengt letterlijk in beeld waar je naartoe wilt. Elke week even naar mijn doelen drawing kijken, helpt mij om te focussen op wat ik wil creëren. De workshop was leuk, luchtig en inspirerend. Chantal is een heerlijk mens en ‘a force of positive energy’. Aanrader voor ondernemers en particulieren die zin hebben in een workshop vol inspiratie, focus en fun! En ik heb ook nog eens beter leren tekenen.”

– Florien van basten Batenburg

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.