Happy customers

 

De afgelopen jaren heb ik meer dan 1000 + bedrijven, ondernemers, organisaties, medewerkers en coaches geholpen met mijn eigen methode ‘Teken je Toekomst’.

 

Deze unieke methode geeft richting, helderheid en focus in het creëren waar zij zo naar verlangen. Zeker in tijden van onzekerheid, veranderingen en ongemotiveerde teamleden. Het gat lijkt steeds groter wordt tussen leidinggevende en medewerkers.

Nieuwe garde en oude garde die de andere taal spreken. Teken je Toekomst heeft richting gegeven aan onderstaande bedrijven.

ETZ Elisabeth, Gemeente Nissewaard, Onderwijsgroep Tilburg, APG DWS Fondsenbedrijf NV, Brain Balance Opleidingen BV , Surplus, Jurgen Car Sales, Gemeente Etteleur, Femmenet, De spreker.nl, CNV, Dreamboost, Ontwikkel Uitblinkers, Inclusiefabriek, Veronique Prins, The PowerUP Company, GB Legal translations and more, Bureau voor Evenementen, Frisse Kijk Coaching, Judith Harks Consultancy, Mosaic World, Ministerie van Justitie en Veiligheid Raad voor de Kinderbescherming Landelijke Staforganisatie, Flexhuis, OAK HRM, C.A Reiss, Klassenkracht, Erika Bodor Coaching, Hashtag Lifegoals, van Geloven Snacks, Winning Impact, K.M Producties, CP Company, Absolutely Spoiled, Soof gepiept, LS Academy, Lodz, Enid training & coaching, GGD Gelderland-Zuid, Langezaal nvm makelaars, ZBVO Ouderenzorg, MNO Rijnland, Powervrouwen, Venocare, miss feelgood, Van Kessel wegenbouw, Vibber, Gemeente Venlo, Projectleider Gemeente Tilburg, Oxygen events, HealthCity Nederland, Politie Oost, Bevolkingsonderzoek Oost, Ministerie van Financiën, van Dijk Mode, van Geloven Snacks, Ahora Ibiza, Touber Performance, De Beauty fabriek, Cindy Heart for Business, van Dijk Mode, Quit Communitie, Dutch Girl Boss Academy, Bloemen Mode, Femz, Sonar, Dresz, Mill Hill College, Koning Willem 1 college, Avans Hogeschool, Leurink Mode, Freelancers united, Modehuis Blok, Lodz, Belle & Beau, M- Agency, Hall 88, Malikaskin, Omoda, Hardys, Doncurade, Hemenhaarkapsalon, De perstal, West-side, Fijke willemse, Strooploos, Het gezonde zakenplan, Bylotte, Goalkeeper, DDreams,Tinails & Beauty, Make up time, Flex car rent, Barbaras, Von de la mar, Time to paint, GZND-enzo, Bruist magazine, Solidhealth, Koonings the wedding palace, Lodewijksfruit, VanBeurden, Croissantshowibiza, Hair2day, Duseekapsalon, Chretien-Colors, BeautyMasters, PaulHoogendoorn, JongTilburgzingt, TheClassCompany, DeLuwte, Vekelmansdrogisterij, Uppark, Bodycamp, LeBigFishFoodhallen, Perron3, TheGrilll, Autoscout24, Copal, QMS, Degoudenleeuw, Goesting Proeflokaal, StudioFien, Het gezonde zakenplan, Opdekofie..bijdethee, sanshuistijl, Lex&berries, Tofacademy, bloggermedia, Me to fotografie, Bygardohairstyle, femkehertog, jannekedeklerk, Jamie Leona, VanDijkMode, van Tilburgmode&sport, Nicolevintagestore, Moospoos, SimoneLevie&Dolly, ergotherapiemijnstreek.

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Video reviews

“Ik ben helemaal blij met mijn tekening. Teken je toekomst met Chantal Vermeer. Zo leuk om elkaar weer offline te ontmoeten en te spreken tijdens deze workshop.

Het leuke is dat je niet hoeft te kunnen tekenen. Zelf ben ik nogal visueel ingesteld. De beelden die ik ontvang, hebben nu een mooi plekje op papier gekregen.

Waar ik nu sta – wat ik wil bereiken in 2019 en welk actieplan koppel ik hier aan. Ons brandend verlangen is buitenuit te wonen op een woonboerderij. Waar ik mijn praktijk kan gaan uitbouwen naar een healingscentrum met paarden waarin jij centraal staat. Half februari heb ik mijn MEE opleiding afgerond.

Eind februari pak ik de opleiding Lichaamsgerichte Trauma Therapie op. Ook ben ik doorgestroomd naar de verdiepingsgroep van het #Netwerkmindsetcollege met superleuke buddy’s.

Dit met coaching van Ingrid. Het thema ‘Doen’ van de buddygroep, sluit hier feilloos op aan. Zo ontzettend veel zin in alles wat gaat komen. 2019 Voelt nu al als een top jaar. En mijn tekening, jou heb ik een prachtige plek gegeven. Iedere keer wanneer ik naar je kijk, voel ik het brandend verlangen waarmee jij bent ontstaan. Bedankt Chantal voor de waardevolle middag.❤ “

– Y

Lieve Chantal, wat een inspirerende vrouw ben je. Ik vond het zo gaaf toen ik las dat ook jij bij het Business Feeling Event zou zijn maar dat jij zo bijzonder bent en mij hebt laten tekenen maakt mij zo blij. Mijn creativiteit is weer extra aangewakkerd

– M

“Leuk, inspirerend en waardevol om dit programma te volgen.”

– Marjon Tjepkema

“Van het nu, waar sta je en wat heb je al bereikt, naar je ideale (droom) toekomst. Door dit in beeld te brengen, gebeurt er van alles in je hoofd waardoor je ook echt in beweging komt. Zoals Chantal zegt: actie in de taxi! Het enthousiasme van Chantal is zo aanstekelijk, het geeft inzicht, heeft humor en zorgt voor luchtigheid. Ik ben blij deze coach methode van haar geleerd te hebben, om zo nog meer mensen door middel van visualiseren naar hun ideale toekomst te laten gaan.

Goede training en uitleg en zeer motiverend zodat ook ik het beste in mijzelf naar boven haal. Ik kan haar erg aanraden! En denk je nu: maar ik kan niet tekenen, ook daar kan ze je mee helpen ;)”

– Paulien Geels

“Chantal laat je met Teken je toekomst op een creatieve manier nadenken over waar je naar toe wil. Het is een ontzettende leuke en laagdrempelige workshop waar je veel plezier uit haalt. Maar die je ook aan het denken zet. Ik en mijn team hebben genoten van onze workshop.”

– Angele Smulders-Hosli

“Teken je Toekomst verheldert en brengt letterlijk in beeld waar je naartoe wilt. Elke week even naar mijn doelen drawing kijken, helpt mij om te focussen op wat ik wil creëren. De workshop was leuk, luchtig en inspirerend. Chantal is een heerlijk mens en ‘a force of positive energy’. Aanrader voor ondernemers en particulieren die zin hebben in een workshop vol inspiratie, focus en fun! En ik heb ook nog eens beter leren tekenen.”

– Florien van basten Batenburg

Het tekenen bij jou zal nog het lang nawerken. Niet verwacht, toch kunnen ontvangen en wat heb ik getekend zeg. Ik moet wel zeggen dat mijn kinderen het prachtig vonden hoor! Dank je we. Zoveel meer dan ik kan zeggen 💚💛 

– S

Dank lieve Chantal, voor je stralende aanwezigheid! En je pakkende verhaal kwam zo binnen… dat gaat een boek worden.. of een film🌸💕!

– H

De kinderen hebben echt even zitten kijken, ik heb hem hier in de kamer gezet, om dat plan wat kracht (en liefde) bij te zetten ❤️ dankjewel Chantal Vermeer! Je hebt me echt verrast met je stralende en bruisende persoonlijkheid en het feit dat ik heus een beetje kan tekenen.

– M

Lieve Chantal. Jij bent echt een ‘lichtend’ voorbeeld van leef je droom. Ik vind je enthousiasme zo aanstekelijk. Dank voor je verhaal. Het gleed als een film aan mij voorbij.

– C

En echt dat heb je geweldig gedaan! Heb genoten… geleerd om meer creatief te zijn! Love your work! 💝🤗

– C

 Lieve Chantal, Jij hebt je kracht overgebracht en vooral het staan voor jezelf. 💖​ Wat een geweldige opdracht was dat Chantal! Zo verbaasd over mijn eigen enthousiasme toch heel veel te willen tekenen terwijl ik echt niet kan tekenen 💜 heel grappig, maar ook mijn gezin kon alles gelijk duiden, zelfs hun eigen gezicht.  

– J

Je bent een geweldig inspirator, heerlijk vrolijk mens en sterke onderneemster. Dank voor de mooie sessie vanmiddag.

– C

“Weer thuis na een super leuke middag in Almere. Offline verbinden met een enthousiaste groep positieve mensen. Ieder met hun eigen talent en passie die nadenken over de toekomst.Wij gingen tekenen…

Ik heb me destijds direct aangemeld, daar hoefde ik niet over na te denken óf ik mee wilde doen. Er was wel een ander klein dingetje, de twijfel over mijn tekenkunsten. Maar wat was het leuk en gezellig. De workshop teken jouw toekomst werd verzorgd door Chantal Vermeer

Een geweldig leuke vrouw die bruist van energie en mega veel inspiratie heeft. Ik ben trots op het eindresultaat en dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. De unieke mokken die ik als kerstkado heb gekregen van Ingrid zijn door Chantal gemaakt. Zo maakt zij ook t-shirts en andere creaties in opdracht voor bedrijven en particulieren. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op Bychantalv. Op naar een mooie toekomst!”

– M

Ahhhhh, wat was dit een leuke workshop! Helemaal mijn ‘ding’! Een live dag ‘Teken je toekomst’! Echt een waardevolle aanvulling op het online college dat ik volg! En…. ik zeg het zelf ook heel vaak… je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen…. om te creëren!

In je hoofd denk je sowieso in beelden/plaatjes…echt! Want als ik nu zeg; ‘denk ff aan een appel’….dan zie je in je gedachten toch n appel🍏? Je ziet echt niet het woord ‘appel’ voor je! In kleuren & Geuren.

– D

Ik kan iedereen de tekencursus van Chantal van harte aanbevelen. Het is ontzettend leuk om te doen, wekelijks krijg je uitdagende opdrachten en er is veel interactie. Je kan Chantal alles vragen, ze is enorm behulpzaam. Het is heerlijk om in je vrije tijd lekker aan de slag te gaan met tekenen en je creativiteit de vrije loop te laten.

– P

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.