Boek Teken je Toekomst

Geweldig! Er is ook een Teken je Toekomst werk aan jezelf-boek, waar je superblij van wordt! 

 

De kracht van Teken je Toekomst – Het werk aan jezelf boek waar je à la minute vrolijk van wordt.

Door middel van simpele tekeningen en vragen krijg je snel inzicht in waar jouw ‘hart’ sneller van gaat kloppen.

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

Dit Teken je Toekomst werk aan jezelf -boek , is een super makkelijk en leuke manier om naar jezelf en je leven te kijken. Dit werkboek vol met Teken, Schrijf en Kleur opdrachten is een GIDS die je stap voor stap meeneemt als je vast loopt in je leven. 

Het geeft je weer GRIP op bepaalde situaties en laat je weer lachen. Het is anders dan andere boeken, omdat dit echt alleen over JOU gaat. 

Dit is een MUST-HAVE boek als je meer over je zelf wilt ontdekken en ik laat je zien hoe je heel makkelijk weer positief naar de toekomst kunt kijken. 

Review – Boek Teken je Toekomst

WAUW.. ik dacht aan wie kan ik dit geven? Na even bladeren… oei mezelf.

Goh, zo mooi!!

En zo mooi en vooral knap om te zien hoe jouw creativiteit, spontaniteit, liefheid en kracht je hier doorheen trekt.

⎯ Sander H. 

Of je nu te maken hebt met een zacht lentebriesje of een fikse decemberstorm, Chantal reikt je in dit werkboek alles aan om ermee om te gaan.

Ik wil graag meer BOEKEN bestellen en meer informatie over Teken je Toekomst workshops en trainingen voor mijn team, organisatie, coaches, leerkrachten.

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Mijn missie is om je POSITIEF naar de Toekomst te laten kijken, of dit nu je om zo je eigen pad te volgen vanuit PLEZIER, ook als het leven er tussendoor komt!

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, actie gericht, full focus en met een dosis HUMOR help ik SCHOLEN, organisaties en bedrijven vooruit te denken.

In 2016 startte ik met Teken je Toekomst nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR. Ik (her)ontdekte mijn Missie! Mensen POSITIEF naar het leven en business te laten kijken.

Een gevoel van zelfverzekerdheid, verbinding en geluk door ze een DUIDELIJKE route te geven door dit te TEKENEN. Vol passie en actie zette ik Teken je Toekomst in de markt.

Ondertussen geef ik Teken je Toekomst trainingen en workshops door heel het land en verder...