Boek Teken je Toekomst

Geweldig! Er is ook een Teken je Toekomst werk aan jezelf-boek, waar je jezelf nog beter leert kennen.

 
De kracht van Teken je Toekomst Het werk aan jezelf boek waar je door middel van simpele schrijf, kleur en tekenopdrachten uit je hoofd gaat en weer terug naar je gevoel. 

Krijg inzichten in waar jouw ‘hart’ sneller van gaat kloppen. Je gaat meteen aan de slag met NIEUWE DOELEN en waar JIJ blij van wordt.

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair, RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

In het drukke leven wat we dagelijks leven willen we alles zijn voor iedereen. Voor onze partners, vrienden, werknemers, collega’s et cetera. Reken daar alle afleidingen van social media, tinder 😉, feestjes en netwerkborrels bij op en we vliegen zo door de dagen heen.

Staan niet stil bij wat wil ik nu eigenlijk? Wat heb ik allemaal al bereikt?

Waar ben ik trots op en waar wil ik naartoe..

Ontdek de kracht van visualisatie en begin met het opnieuw in beeld brengen van jouw verhaal. Visualiseren helpt je met je toekomst voor ogen zien en het bereiken van jouw ideale plaatje. Als persoon en ondernemer weet ik wat het is om door periodes van onzekerheid te gaan, en als illustrator help ik je om helderheid in je leven te brengen doormiddel van tekenen.

Bovendien helpt dit werk aan jezelf boek jou met het in kaart brengen en behalen van jouw persoonlijke doelen. Of dit nu een nieuwe baan is, je eigen bedrijf starten, een nieuwe opleiding, na een scheiding of verliezen van je partner jezelf opnieuw uit te vinden. Wat het ook voor jou is.

Het geeft je weer GRIP op bepaalde situaties, je ziet weer mogelijkheden, geeft inzicht en laat je weer lachen. Het is anders dan andere boeken, omdat dit echt alleen over JOU gaat. Jij gaat even je ruimte innemen.

Dit is een MUST-HAVE boek als je meer over je zelf wilt ontdekken en ik laat je zien hoe je heel makkelijk weer positief naar de toekomst kunt kijken. Echt een cadeautje aan jezelf.

Review – Boek Teken je Toekomst

WAUW.. ik dacht aan wie kan ik dit geven? Na even bladeren… oei mezelf.

Goh, zo mooi!!

En zo mooi en vooral knap om te zien hoe jouw creativiteit, spontaniteit, liefheid en kracht je hier doorheen trekt.

⎯ Sander H. 

Of je nu te maken hebt met een zacht lentebriesje of een fikse decemberstorm, Chantal reikt je in dit werkboek alles aan om ermee om te gaan.

Ik wil graag meer BOEKEN bestellen en meer informatie over Teken je Toekomst workshops en trainingen voor mijn team, organisatie, coaches, leerkrachten.

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.