Teken je Toekomst Dream PLAN

Vaak hoor ik ‘Help ik kan niet tekenen!’ Iedereen kan tekenen, JIJ OOK!

De kracht van Teken je Toekomst – Het hoeft geen Picasso te zijn, het hoeft zelfs niet eens mooi te zijn.

Als we tekenen, doen we dit om onze creativiteit aan te zetten, om beter te communiceren met anderen, helderheid en rust te creëren en in het geval van teken je toekomst een duidelijke richting te gaan zien en voelen.

In mijn werk heb ik gezien dat echt IEDEREEN kan tekenen.

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair, RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

Ben jij er voor alles en iedereen, en vraag jij je regelmatig af, “Wie ben ik nu in dit verhaal?”

Ik help je door middel van visualiseren te ontdekken waar je echt gelukkig van wordt en dit te vertalen naar een concreet plan, zodat dit een jaar wordt waarin jij jouw dromen kunt verwezenlijken.Met de Teken de Toekomst werk aan jezelf boek, eigenlijk had de titel TEKEN JE GROOTSE DROOM BOEK moeten heten, help ik je om jouw eigen droomtoekomst te tekenen.

Tekenskills zijn niet vereist, echt als je je naam al kan schrijven en een rondje kun je al tekenen.

Wil jij van jouw BESTE JAAR OOIT maken, dan is dit voor jou!

Begin jij elk jaar ook altijd met goede voornemens? En moet jij stiekem ook een beetje lachen als ze op het nieuws de feiten laten zien over hoe snel iemand zijn goede voornemens verbreekt. Je weet het… je zit alweer niet bij het percentage dat het wél volhoudt?
Wat nou als ik je vertel dat je met een duidelijk plan jezelf rechtstreeks naar je doelen kunt lanceren? Zodat jij je voornemens, je doelen en ideeën wél kunt laten uitkomen?

Met een duidelijk overzichtelijk plan waarin jij als hardwerkende ondernemer alle creativiteit kwijt kunt om je privé en business doelen vast te zetten voor het komende jaar en ook gemotiveerd blijft om om je doelen waar te maken. En denk nu niet: “Ik heb geen duidelijk plan nodig, alles loopt eigenlijk wel op rolletjes”, maar jij hebt toch grote dromen? Er zit zo veel meer in je dan er nu uit komt, dat weet je. En jij wilt over een jaar toch niet reflecteren op het jaar en denken, shit ik ben geen steek verder dan vorig jaar . “Had ik maar…”

“Stop overthinking and just do it”

 

Want als jij je naam kunt schrijven, een lijn kunt tekenen en na kunt denken over je toekomst dan kun je dit ook!

Ga aan de slag en laat je dromen en doelen uitkomen met het jaarplan van teken je toekomst. Met teken, kleur en schrijfopdrachten zet jij je doelen neer voor het komende jaar. Je hoeft verder niets aan te schaffen want alles wat je nodig hebt zit in deze geweldige bundel.

En word je ergens dit jaar afgeleid van je doelen? Liggen ze toch ineens onder het stof of staan ineens onderaan je prioriteitenlijstje? Dan herinnert dit plan met alle je doelen je eraan hoe belangrijk ze voor je zijn.

Het laat je weer zien welke acties er nodig zijn en het geeft je weer energie en een dosis zelfvertrouwen om je droom waar te maken.

Ik heb als illustrator al met veel bekende Nederlanders mogen werken en nu heb ik speciaal voor jou je eigen werkboek gemaakt, waar jij groots mag dromen en je verlangens mag leven. Laat je leiden, droom groot, maak het waar. Dit Teken je Toekomst boek helpt je daarbij.

Review – Boek Teken je Toekomst

WAUW.. ik dacht aan wie kan ik dit geven? Na even bladeren… oei mezelf.

Goh, zo mooi!!

En zo mooi en vooral knap om te zien hoe jouw creativiteit, spontaniteit, liefheid en kracht je hier doorheen trekt.

⎯ Sander H. 

Of je nu te maken hebt met een zacht lentebriesje of een fikse decemberstorm, Chantal reikt je met deze bundel alles aan om ermee om te gaan.

Teken je Toekomst – Jouw DREAM PLAN

Ga aan de slag en laat je dromen en doelen uitkomen met het jaarplan van teken je toekomst. Met teken, kleur en schrijfopdrachten zet jij je doelen neer voor het komende jaar. Je hoeft verder niets aan te schaffen want alles wat je nodig hebt zit in deze geweldige bundel.

Prijs

€97,- incl. btw

Normale prijs is €294.85 inclusief BTW

De inhoud:

5
Toegang tot mijn 3 online Tekencursussen met meer dan 15 online tekenlessen (ter waarde van €249,95)
5
Teken je Toekomst werk aan jezelf boek
(ter waarde van €24,95)
5
Het Teken je Toekomst tekenblok en stiften set
(ter waarde van €19.95)

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Genieten is mijn favoriete woord! Ga je met mij mee op reis?

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, moeder van Dorus en Lola. Manifestor Generator 5/1, visueel ingesteld, ik zie overal plaatjes in het nu & toekomst en ben zeer actie gericht (heb geen rem haha).

Vanuit full focus en met een dosis HUMOR help ik mannen, vrouwen, dienstverlenende organisaties, bedrijven en scholen hoe ze weer grip krijgen op bepaalde situaties.

Dit doe ik door één van door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst. In 2016 startte ik met het opnieuw in beeld brengen van mijn dromen en verlangens en dat meteen ook het begin van Teken je Toekomst. Dit nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR.

Ik (her)ontdekte mijn doel in het leven en business.

Mensen weer met een POSITIEF beeld naar hun leven te laten kijken. Te laten ontdekken wie zij werkelijk zijn en waar zij naar verlangen.

Teken je Toekomst is een geweldige tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en droomtoekomst. Het is superkrachtig. Je gaat het ook echt zien, voelen en geloven.