Teken je Toekomst BUNDEL

Vaak hoor ik ‘Help ik kan niet tekenen!’ Iedereen kan tekenen, JIJ OOK!

 
De kracht van Teken je Toekomst – Het hoeft geen Picasso te zijn, het hoeft zelfs niet eens mooi te zijn.

Als we tekenen, doen we dit om onze creativiteit aan te zetten, om beter te communiceren met anderen, helderheid en rust te creëren en in het geval van teken je toekomst een duidelijke richting te gaan zien en voelen.

In mijn werk heb ik gezien dat echt IEDEREEN kan tekenen.

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair, RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

In het drukke leven wat we dagelijks leven willen we alles zijn voor iedereen. Voor onze partners, vrienden, werknemers, collega’s et cetera. Reken daar alle afleidingen van social media, tinder 😉, feestjes en netwerkborrels bij op en we vliegen zo door de dagen heen.

Staan niet stil bij wat wil ik nu eigenlijk? Wat heb ik allemaal al bereikt?

Waar ben ik trots op en waar wil ik naartoe..

Ontdek de kracht van visualisatie en begin met het opnieuw in beeld brengen van jouw verhaal. Visualiseren helpt je met je toekomst voor ogen zien en het bereiken van jouw ideale plaatje. Als persoon en ondernemer weet ik wat het is om door periodes van onzekerheid te gaan, en als illustrator help ik je om helderheid in je leven te brengen doormiddel van tekenen.

Bovendien helpt dit werk aan jezelf boek jou met het in kaart brengen en behalen van jouw persoonlijke doelen. Of dit nu een nieuwe baan is, je eigen bedrijf starten, een nieuwe opleiding, na een scheiding of verliezen van je partner jezelf opnieuw uit te vinden. Wat het ook voor jou is.

Het geeft je weer GRIP op bepaalde situaties, je ziet weer mogelijkheden, geeft inzicht en laat je weer lachen. Het is anders dan andere boeken, omdat dit echt alleen over JOU gaat. Jij gaat even je ruimte innemen.

Dit is een MUST-HAVE boek als je meer over je zelf wilt ontdekken en ik laat je zien hoe je heel makkelijk weer positief naar de toekomst kunt kijken. Echt een cadeautje aan jezelf.

Review – Boek Teken je Toekomst

WAUW.. ik dacht aan wie kan ik dit geven? Na even bladeren… oei mezelf.

Goh, zo mooi!!

En zo mooi en vooral knap om te zien hoe jouw creativiteit, spontaniteit, liefheid en kracht je hier doorheen trekt.

⎯ Sander H. 

Of je nu te maken hebt met een zacht lentebriesje of een fikse decemberstorm, Chantal reikt je met deze bundel alles aan om ermee om te gaan.

Teken je Toekomst – Teken bundel

Doe jij mee? Je hoeft niet te kunnen tekenen. In je eigen tijd? Even moment voor jezelf? Lekker creatief bezig zijn in je werkboek. Ontdekken wie je bent en wat je allemaal nog wilt doen door in het werkboek te tekenen, schrijven en kleuren.

Gewoon plezier hebben, het maakt niet uit of het perfect is, gewoon doen, dan heb je ook zoveel lol.

Prijs

€97,- incl. btw

Normale prijs is €294.85 inclusief BTW

De inhoud:

5
Toegang tot mijn 3 online Tekencursussen met meer dan 15 online tekenlessen (ter waarde van €249,95)
5
Teken je Toekomst werk aan jezelf boek
(ter waarde van €24,95)
5
Het Teken je Toekomst tekenblok en stiften set
(ter waarde van €19.95)

“Ik ben er echt trots op hoe jij je leven hebt opgepakt na de dood van je man en hoe jij met zoveel energie en positiviteit de toekomst omarmt. Ook een bewijs dat de Teken je Toekomst-methode een geweldig concept is!”

⎯  Annemarie van Gaal

Illustrator & Schrijfster

Bekend van onder andere: Happinez, Koffietijd, Margriet Winter Fair,
RTL Boulevard, Jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6.

 

Mijn missie is om je POSITIEF naar de Toekomst te laten kijken je om zo je of jullie eigen route te volgen vanuit PLEZIER, ook er een verandering tussendoor komt!

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer, een visueel persoon, actie gericht, full focus en met een dosis HUMOR help ik dienstverlenende organisaties , scholen en bedrijven een visuele ROUTEPLANNER te maken, door een door mijn ontwikkelde methode Teken je Toekomst.

In 2016 startte ik met Teken je Toekomst nadat ik meer dan 20 jaar, met veel plezier en succes in de fashion industrie heb gewerkt als RETAILER en IMPORTEUR. Ik (her)ontdekte mijn Missie!

Mensen met een POSITIEF beeld naar hun leven en business of organisatie te laten kijken. Teken je Toekomst is een tool om je na te laten denken over je verlangens, ideeën en toekomst. Het is een andere manier van COMMUNICEREN.

Dit is ontstaan nadat ik met mijn eigen ogen heb gezien, wat de KRACHT van tekenen is. Dit nadat ik bij meer dan 1000+ bedrijven en organisaties teken workshops heb gegeven. Er ontstond meer begrip onder elkaar, er werd meer samengewerkt, er kwam meer helderheid over de toekomst en over wie zij eigenlijk daadwerkelijk zijn.

Het leidde tot de vraag hoe coaches, leerkrachten en teamleiders tekeningen & creatieve processen in kunnen zetten in hun werk.

Ondertussen geef ik Teken je Toekomst trainingen aan dienstverlenende organisaties, scholen, bedrijven en individuele coaches en geven we workshops door heel het land en verder...